Kompetent vinduespudser til erhverv

Er vinduerne på dit kontor, dit lager eller i din butik snavsede? HB Service er et rengøringsfirma beliggende i Rødovre nær Glostrup, Hvidovre og Vanløse. Vi beskæftiger os med alle former for rengørings- og ejendomsservice til erhverv – inklusiv vinduespudsning.

Vi laver vinduespudsning og -polering efter fast aftale, men vi kommer også gerne, når der er behov for det.

Vores vinduespolering foregår i tæt dialog med dig

Vi tilbyder hurtig og effektiv vinduespolering til billige priser. Vores vinduespudser kan arbejde både indvendigt og udvendigt, og vi sørger altid for at tilpasse aftalen efter dine behov.

Vi lægger stor vægt på at holde en tæt dialog med dig. Den tætte dialog gør, at vi kender dine behov, og at du kan føle dig tryg ved os – og på den måde kan du få det bedst mulige resultat.

Hvor ofte skal du have pudset vinduer?

Et butiksvindue ud til en befærdet vej trænger til at blive pudset oftere, end et kontorvindue i et roligt industrikvarter gør. Omvendt vil vinduerne på et kontor inde i en by blive snavset hurtigere, end butiksvinduerne på et mindre befærdet torv vil.

Hvis du er i tvivl om, hvor ofte du trænger til besøg af vores vinduespudser, rådgiver vi dig gerne. Så er du sikret, at din facade tager sig godt ud.

Hvad koster vinduespudsning?

Prisen på vinduespudsning afhænger af den specifikke opgave. Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg, så vi kan se dine vinduer, lægge en plan og snakke priser.

Prisen på vinduespudsning afhænger eksempelvis af:

  • Hvor mange vinduer der er tale om
  • Hvor store vinduerne er
  • Hvilken sal vinduerne er på
  • Hvor vinduerne er
  • Hvor ofte vinduerne skal pudses (hvis du har en serviceaftale)

Som regel er det billigst at have en fast aftale med os som vinduesvasker. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde en fast, billig pris til dig.

Få et uforpligtende tilbud fra din vinduespudser​

Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, som passer til dine ønsker, behov og budget.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så sidder vi som din lokale vinduespudser altid klar til at tage en snak.

Du fanger os på 52 11 73 73 eller info@hbservice.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular, som du finder her på siden. Så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv opgaven du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring på telefon:​ 52 11 73 73

Skriv på mail: info@hbservice.dk

Firma​

​HB Service

CVR: 31718899

Kontakt

Telefon: 52 11 73 73

Mail: ​info@hbservice.dk