Vinduespudser til vinduespolering for erhverv​

Hos HB Service i Rødovre nær Glostrup, Hvidovre og Vanløse har vi stor ekspertise som vinduespudser. Vi udfører vinduespolering for erhverv såsom butikker, kontorer med videre. Du kan få vinduespudsning i en fast aftale, eller du kan bestille en vinduespudser fra gang til gang. Vi tilpasser os efter jeres behov.

Vinduespolering i en tæt dialog med kunderne​

Vi tilbyder hurtig og effektiv vinduespolering, selvom vi er en billig vinduespudser. Vi kan tilbyde en endnu billigere pris for en vinduesvasker, hvis du laver en serviceaftale om fast vinduespudsning.

Det kan være indvendigt og udvendigt, og vi tilpasser aftalen efter jeres behov. Et butiksvindue ud til en befærdet vej skal naturligvis pudses oftere end et kontorvindue i et roligt industrikvarter.

Vi sætter altid en ære i at levere et ordentligt arbejde, når vi er ude som vinduespudser. Derfor lægger vi også vægt på, at vi skal holde en tæt dialog med kunden. Dermed kender vi kundens løbende behov, ligesom kunden også kender os. Vi er fleksible i vores arbejde, og den tætte dialog gør, at vi hurtigt kan rette til.

Få et uforpligtende tilbud fra din vinduespudser​

Hvad koster vinduespudsning? Vi tager gerne en drøftelse om vores priser og løsningsforslag, således vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud, som passer til jeres ønsker og behov samt til jeres budget.

Du kan ringe til din vinduespudser på telefon 52 11 73 73 for at få nærmere oplysninger, eller du kan sende en e-mail til os på info@hbservice.dk.​

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv opgaven du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring på telefon:​ 52 11 73 73

Skriv på mail: info@hbservice.dk

Firma​

​HB Service

CVR: 31718899

Kontakt

Telefon: 52 11 73 73

Mail: ​info@hbservice.dk