Ejendomsservice for erhvervskunder og boligforeninger

​Hos HB Service i Rødovre nær Hvidovre, Glostrup og Vanløse tilbyder vi alle former for ejendomsservice, håndværkerrengøring og skadeservice. Vi er specialiseret i alle former for erhvervsrengøring og ejendomsservice for erhvervskunder og boligforeninger. Vi tilbyder også kontorrengøring og lignende.

Alt fra håndværkerrengøring til ejendomsservice​

Vi udfører alle former for ejendomsservice såsom trappevask, håndværkerrengøring og anden rengøringsservice. Det kan også være fraflytningslejligheder og fællesrum. Det kan endvidere være vinduespudsning- og polering samt rengøring af ejendomskontor med videre. Men det kan også være i forbindelse med nedrivningsopgaver.

Service af ejendomme sker normalt i en fast aftale, men det kan også være ad hoc. De fleste former for arbejde i forbindelse med håndværkerrengøring og skadeservice er naturligvis ad hoc. Dog kan vi tilbyde rengøring af fraflytningslejligheder til en god pris, hvis vi har en fast aftale om den form for rengøringsservice.

Vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, når vi udfører ejendomsservice og al anden erhvervsrengøring. Dertil kommer, at vi holder en tæt dialog med kunderne, således vi kender hinanden og kundens behov. Fleksibilitet er også et af vores nøgleord

Kontakt os gerne for at få et tilbud på rengøring​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser og løsningsforslag. Vi giver gerne gode råd og vejledning i forbindelse med en besigtigelse. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på ejendomsservice eller anden rengøring.

Du kan ringe efter os på telefon 52 11 73 73 for at få flere oplysninger, eller du kan skrive til os på info@hbservice.dk.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv opgaven du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring på telefon:​ 52 11 73 73

Skriv på mail: info@hbservice.dk

Firma​

​HB Service

CVR: 31718899

Kontakt

Telefon: 52 11 73 73

Mail: ​info@hbservice.dk