Professionelt ejendomsservice til erhvervskunder

Har du en eller flere ejendomme, der trænger til service? ​Hos HB Service i Rødovre nær Hvidovre, Glostrup og Vanløse tilbyder vi ejendomsservice som en af vores mange ydelser til erhvervskunder.

Vi er specialiseret i alle former for erhvervsrengøring og ejendomsservice til eksempelvis boligforeninger. Vi har dog også stor erfaring med kontorrengøring og vinduespudsning.

Hvad indebærer service af ejendomme?

Ejendomsservice er ganske enkelt en service, hvor vi kommer ud og gør rent, vedligeholder og udfører service af ejendomme efter aftale med dig.

Vores ejendomsservice kan blandt andet indebære:

 • Trappevask
 • Skadeservice
 • Rengøring af fraflytningslejligheder
 • Rengøring af fællesrum og ejendomskontor
 • Rengøring efter håndværkere
 • Pudsning og polering af vinduer
 • Vedligehold af grønne arealer

Hos os kan du lave en fast aftale eller hyre os efter behov, hvis du eksempelvis har brug for rengøring efter håndværkere eller lignende.

Lad os stå for rengøringen – så kan du koncentrere dig om vigtigere ting

Vi har mere end 25 års erfaring som rengøringsfirma. Det betyder, at du kan være helt tryg ved at overlade rengøringen til os. Du skal ikke bekymre dig om noget som helst – og så kan du jo koncentrere dig om vigtigere ting.

Vi er specialiserede inden for kontorrengøring og ejendomsservice.

Vi er først tilfredse, når du er

​Når du sætter os på din opgave, vægter vi altid en tæt dialog med dig. På den måde ved vi, hvad der er vigtigt for dig – og når du er tilfreds, så er vi det også. Derfor hjælper vi også gerne med rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvordan du får afdækket dine behov.

Vi sørger for at holde øje med, hvor der trænger til rengøring fra gang til gang. Hvis du har en fast aftale, gør vi også rent, hvor behovet er, selvom det måske ikke var en del af aftalen – og det skal du ikke betale ekstra for.

​Hvad koster ejendomsservice?

Priser på ejendomsservice varierer. Vi kommer gerne besøg og kigger på dine ejendomme, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Prisen på ejendomsservice kan eksempelvis afhænge af:

 • Hvor mange opgaver det drejer sig om
 • Hvilke opgaver det drejer sig om
 • Hvor mange ejendomme der er tale om
 • Hvis det er en serviceaftale: Hvor ofte service skal udføres

En fast aftale betyder ofte, at du kan spare penge. Har du for eksempel fraflytningslejligheder i ny og næ, der trænger til rengøring, kan du med en fast aftale få en ekstra god pris.

Vil du have et godt tilbud? Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med ejendomsservice, vores priser og hvordan vi kan hjælpe dig.

Du fanger os på telefon 52 11 73 73. Du kan også sende en e-mail til info@hbservice.dk eller bruge vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

Udfyld formularen og beskriv opgaven du ønsker tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring på telefon:​ 52 11 73 73

Skriv på mail: info@hbservice.dk

Firma​

​HB Service

CVR: 31718899

Kontakt

Telefon: 52 11 73 73

Mail: ​info@hbservice.dk